Ett klassiskt vaniljhjärtan, fast degen är samma deg som kolasnittar. Ja men det är klart att ni fattar hur gott!
Det är inte första gången jag experimenterar med degen som jag använder till mina kolasnittar. Jag har gjort äpplepaj och rabarberpaj av degen som varit superpopulära. Och sen såklart kardemummasnittar och daimkakor. En sjukt enkel deg som smakar helt ljuvligt.
Jag har aldrig gjort vaniljhjärtan förut, men hade fått några formar från Bakers för att testa. Superbra formar, de behöver inte smörjas och kakorna bara poppar ut sen, inget som fastnar eller så. Kolla in formarna här.
De är dock lite dyrare än vanliga formar, du hittar såna här.
Att fylla hjärtan av kolakakor med hemmagjord vaniljkräm var ju, som ni kan fatta, ett genidrag. Så himla gott med de lite sega kanterna på hjärtat och sen den lena krämen inuti.
Kolla också in mina vanliga vaniljhjärtan och chokladhjärtan med vaniljkräm och hallonsylt.
Diana
Hej jag hade Nutella i. De va så jäääävvla gött! Amen!