En seg botten med valnötsmaräng, en mjuk krämig kärna av Dumle pepparkakor och så en smaskig mjölkchoklad på toppen. Det här är en hit hos både stora och små.
Jag tänkte att jag skulle testa det där med att fylla biskvier med godisgrädde, min poddkollega Camilla Hamid gör det ganska ofta. Och det var gott! Men några saker måste man tänka på. Dels måste de vara kalla när man doppar dem i choklad, annars smälter grädden, och då blir chokladen lätt lite grå, man ska inte doppa kalla saker i choklad. Sen testade jag att frysa dem, och då blev botten ganska soggy. Sen är det viktigt att inte ha för tjockt lager choklad på dem, eftersom innehåller är så mjukt. MEN! Med allt detta sagt, om du äter dem samma dag eller dagen efter du har gjort dem så är de väldigt goda och ett bra alternativ för dem som inte gillar smörkräm.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer, tips och inblick bakom kulisserna.