Välkomna till Brinken Bakar

7 december, 2017

Hej och välkomna till Brinken Bakar, alla gamla bloggläsare och förhoppningsvis några nya!

Så kul att äntligen vara igång här hos ELLE mat & vin, jag är så pepp på att få dela med mig av allt som jag bakar till er.

Jag som driver Brinken Bakar heter Emma Brink och jag är faktiskt rätt ny på det här med bakning. Det är ungefär två år sedan som jag började intressera mig för bakning. Jag hade precis som många andra bakat tidigare, en kladdkaka till fredagsmyset eller en smulpaj till jobbfikat, men inte så mycket mer än det.

För två år sen flyttade jag till ett större kök och kunde för första gången verkligen bre ut mig och gå lös med mina bakbunkar och prylar. Jag började titta och inspireras av tårtor och bakverk på instagram och pinterest och tänkte att jag skulle försöka mig på det själv. Speciellt fascinerades jag av spritsade bakverk. Jag bakade och la upp det jag gjort på instagram och tog med tårtan till jobbet, och gensvaret jag fick från vänner och bekanta var fantastiskt. Det taggade mig såklart att fortsätta lära mig och öva. Jag insåg också att jag verkligen gick igång på den kreativa processen med att styla och fotografera bakverken.

I våras hade jag sagt upp mig från mitt fasta jobb på en mediebyrå och börjat frilansa som kommunikationsstrateg och då tänkte jag att det var läge att göra en blogg av min bakning, för alla som frågade efter recept och som ett arkiv för mig själv. Och så föddes Brinken Bakar, och nu flyttar den in hos ELLE mat & vin, där jag hoppas att den kommer att nå ut till ännu fler entusiastiska hemmabagare.

Jag hoppas kunna inspirera er med bakverk som alla kan göra hemma och som är vansinnigt goda att äta och imponerande att titta på. Jag är alltså självlärd på både bakning och fotografering och lär mig nya saker hela tiden, så kan jag så kan ni!

Kommentera gärna och ställ frågor! Ibland är saker i recept självklara i mitt huvud även om det inte framgår i receptet.

Följ mig gärna också på Instagram och Facebook.

 

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg