Välkommen till nya Brinken Bakar!

15 januari, 2020

Hej och välkomna till Brinken Bakar, en helt ny digital plattform fylld till bredden av mina söta recept.

Jag har jobbat i över ett halvår med att planera, designa och bygga den här sajten (och har haft världens bästa front end-utvecklare till mitt förfogande). Jag har hela tiden haft er åtanke och vad som kommer att bli bäst för er som ska inspireras och baka. Det ska nu vara enklare att få överblick, enklare att navigera, enklare att läsa recepten (med en ny receptmodul som gör att du till och med enkelt kan skriva ut dem), enklare att inspireras, enklare att söka och hitta nya recept eller just det där receptet du letade efter.

Jag som driver Brinken Bakar heter Emma Brink Rask och jag brukar säga att jag är ganska ny på det här med bakning. Men nu har det ju gått ett par år så jag vet inte om det är sant längre. Läs mer om mig här.

Jag hoppas kunna inspirera er med bakverk som alla kan göra hemma och som är vansinnigt goda att äta och imponerande att titta på. Jag är självlärd på både bakning och fotografering och lär mig nya saker hela tiden.

Kommentera gärna och ställ frågor! Ibland är saker i recept självklara i mitt huvud även om det inte framgår i receptet.

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
5 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera
 • blåmesen

  Kanske jag som är förvirrad… men finns det inget kronologiskt flöde (à la klassisk blogg) längre? :c

  • A
   emmabrink

   Alla de små bildpuffarna är de senaste recepten.

 • Matilda

  Superfin sida verkligen! Nu har jag inte kollat igenom alla recept ?men hoppas att det framgår även vilka baktillbehör du använt samt vilken storlek dem har med mera. Så att man kan köpa om man inte har det hemma. Stort lycka till. Kommer bli bra detta.

 • Laura Ilkjaer

  Jaaaah hvor er det fedt!
  Glæder mig til at følge med her og til alle de nye opskrifter der kommer.

  Tillykke med dit super fine site
  Kram Laura (lilkjaer)

Skicka din kommentar

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Populärt just nu
Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg