Smulpaj med rabarber och vaniljkräm i behändiga rutor. Perfekta till picknicken eller att baka till många.
Även om det är lockande, bred inte ut för tjocka lager av kräm och sylt, för då blir det svårt att skära rutorna sen och få dem att hålla ihop.
8 reaktioner på ”Smulpajsrutor med rabarber och vaniljkräm”
Ser så gott ut! Men man borde väl kunna byta ut den ack så goda rabarbersylten mot något annat om man inte tål rabarber? 😘
Absolut! Mot vad som helst!
Mums! Vill baka många av denna! Tror du att det går bra att frysa?
Helt säkert!
Går det att byta ut vetemjöl mot mandelmjöl?
Nja, du kan prova, men jag gissar att de kommer att hålla ihop lite sämre.
Den satsen av rabarbersylt som du hänvisar till, går hela den åt till dessa rutor eller blir det över så man måste hålla på med rena och täta burkar osv?
Överväger om jag ska göra eller köpa 😄
Den går åt.