Smulpaj med rabarber och vaniljkräm i behändiga rutor. Perfekta till picknicken eller att baka till många.
Även om det är lockande, bred inte ut för tjocka lager av kräm och sylt, för då blir det svårt att skära rutorna sen och få dem att hålla ihop.
Antonija
Halloj, åh så gott det ser ut! 😊 Vill gärna baka den till familjen till helgen men jag tål inte kokos, kan jag ta bort det rakt av eller bör jag tillsätta 1 dl vetemjöl istället? 🙂
Tack på förhand! 😊 💕
Emma Brink Rask
Det är bara att utesluta
Elin
Den satsen av rabarbersylt som du hänvisar till, går hela den åt till dessa rutor eller blir det över så man måste hålla på med rena och täta burkar osv?
Överväger om jag ska göra eller köpa 😄
Emma Brink Rask
Den går åt.
Ulrika
Går det att byta ut vetemjöl mot mandelmjöl?
Emma Brink Rask
Nja, du kan prova, men jag gissar att de kommer att hålla ihop lite sämre.
Lina
Mums! Vill baka många av denna! Tror du att det går bra att frysa?
Emma Brink Rask
Helt säkert!
Eva
Ser så gott ut! Men man borde väl kunna byta ut den ack så goda rabarbersylten mot något annat om man inte tål rabarber? 😘
Emma Brink Rask
Absolut! Mot vad som helst!