Semlor

20 februari, 2020

Färska, saftiga och fluffiga. Här är det bästa receptet på semlor.

Här är mitt standarrecept på klassiska semlor. Jag har höga krav på mina semlor, läs om dem här.

Läs också mina bästa tips för att lyckas med semlor här.

Semlor

4/5(40)
Röster
Portioner: 15-20 semlor

Ingredienser:

Släta bullar

Mandelmassa

Till montering

5 dl grädde

Florsocker

Instruktioner:

1. Vispa grädden lätt och fluffig.

2. Klipp ett lock som en trekant ur bullen.

3. Fyll hålet med mandelmassa.

4. Spritsa rikligt med grädde och sätt på locket. Pudra över med florsocker. Servera direkt.

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg