Ljuvligt goda kokostoppar gjorda med dulce de leche och chokladbitar i smeten. Och så en nypa salt för den perfekta balansen.
Om du älskar kokos kommer du att smälla av när du sätter tänderna i den här kokostopparna. Jag har ersatt en del av sockret med dulce de leche, alltså karamelliserad mjölk. Och så hackad choklad i. Jag bakade dem så att de fick en knaperseg yta och ett kladdigt inre, man kan baka dem lite längre på lägre värme om man hellre vill ha dem jämnbakade.
Jag klickade ut smeten med en glasskopa och fick en fin form på dem. Men man kan forma dem precis som man vill, exempelvis göra dem toppigare.
Fridah
Wow, de blev helt underbara. Tack! Och så enkla att göra dessutom.
Diana
Kan man frysa dessa?
Emma Brink Rask
Japp!
Emma
De ser fantastiska ut och jag vill baka dem direkt! Men vad menas med 1 tsk vanilj? Vaniljsocker/pulver/stång?🤔
Emma Brink Rask
Vad du känner för och har hemma!
Emma
Vad tror du om att byta ut Dulce de Leche mot salt karamellsås? Min man tål inte laktos och det känns lite overkill att göra Camillas laktosfria kondenserade mjölk för några kokostoppar. Salt karamellsås finns däremot i kylen.😁
Emma Brink Rask
Testa! Blir kanske lite kletigare men säkert gott!