En supersaftig ananaskaka som du enkelt rör samman i en skål, toppad med en fluffig frosting av vispad kokosgrädde och marscarpone. Perfekt till påsk eller när som helst!
Jag gjorde en lite justering från den här Hummingbirdkakan när jag skapade denna ananaskakan. Det är ett jätteenkelt recept som man bara rör ihop i en skål. Sen toppade jag kakan genom att vispa kokosgrädde med marscarpone och florsocker. Ni förstår ju hur enkelt!
När man ska vispa kokosgrädde så finns det några saker att tänka på. Se till att den är riktigt kall, ha den gärna i kylen något dygn innan. Se också till att den är så fet som möjligt, gärna mellan 30-40% men om du bara hittar med 20% se då till att bara använda det hårda som ligger överst i burken, inte vätskan i botten.
Jag har gräddat i en springform på 20 cm, en superbra sån hittar du här. Vill du grädda i en form som är 23-24 cm så bör du dubbla receptet.