Saftig lussebulle fylld av hemgjord silkeslen vaniljkräm och sedan penslad med smör och rullad i lingonsocker. De här bullarna är så vansinnigt goda! Om jag bara fick välja en saffransbulle så skulle jag nog faktiskt till och med välja den här framför lussekatten.
My god, detta är så gott! Jag har gjort dem med bara vanligt socker förut och det är supergott, men nu tog jag också lite lingonpulver i sockret och det blev sjukt gott och så fint! Lingonpulver finns i välsorterade matbutiker bakhyllan.
Receptet jag använder är samma som till lussekatter, och jag lovar er att det är det bästa. Jag vägde mina bullar och jag använde 50 g deg till varje, det blir ca 12 bullar.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer och inblick bakom kulisserna.
1 reaktion på ”Saffransbullar med vaniljkräm”
Så goda och lätta att göra! Stöpte vaniljkrämen i en silikonform som gjorde det otroligt lätt att fylla bullen. Rekommenderar verkligen att baka dessa!