Hittar du inte pumpa på burk, eller vill hellre göra egen? Så här enkelt är det!
Sen kan du bara lyfta av skalet.
Hittar du inte pumpa på burk, eller vill hellre göra egen? Så här enkelt är det!
Sen kan du bara lyfta av skalet.
1 matpumpa, (alla sorter funkar, butternut scotch också)
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft (200 grader vanlig ugn).
2. Dela pumpan på mitten och gröp ur kärnorna. Lägg halvorna med snittytan nedåt på ett bakplåtspapper på en plåt.
3. Baka i ca 45 minuter, längre om du har en superstor pumpa.
4. När du tar ut den ur ugnen ska du bara kunna lyfta av skalet, om du inte kan det, baka den lite längre.
5. Låt svalna och hacka sedan upp och mixa.
Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!