Saftig rulltårta med färska blåbär, lime och syrlig cream cheesefrosting.
Hurra, äntligen dags för Rulltårtans Dag igen! Och jag hade flera liter nyplockade blåbär som jag ville göra något skoj med innan jag stoppade dem i frysen.
Det blev en fluffig rulltårta som jag rullade i socker med blåbärspulver. Jag fyllde den med en god cream cheese- och limefyllning och massa med färska blåbär. Håhå , så gott!
Kolla in här om du är sugen på ett annat recept på rulltårta.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer och inblick bakom kulisserna.
4 reaktioner på ”Rulltårta med blåbär och lime”
Saknas det inte bakpulver i tårtbotten?
Nej, man behöver inte bakpulver i rulltårtebotten. Inte om man vispar ägg och socker ordentligt fluffigt. Jag har nästan aldrig det.
Fungerar det att använda frysta blåbär o isf vad bör jag tänka på /parera med då?
Nej, just här är det nog bäst med färska bär, är rädd att de frysta kommer att vätska sig för mycket. Men det går bra med amerikanska blåbär också.