Den godaste och krämigaste risgryngsröten kokar du utan ansträngning i ugnen.
Det är ju så otroligt smidigt att bara röra ihop gröten på spisen och sen sätta in grytan i ugnen och slippa bry sig, röra om eller vara rädd för att den ska brännas. Och gott blir det också!
I min familj äter vi gärna gröten med saftsås. Supergott!
När gröten blivit kall blir den väldigt tjock, då kan man värma upp den igen och spä ut den med mera mjölk tills man får önskad konsistens.
4 reaktioner på ”Risgrynsgröt i ugn”
Super super super god, min blev lite lös även efter 30 min extra men det berodde nog på att jag inte var så noga med mått på mjölk o grädden.
Jag följer alltid detta recept när jag för risgrynsgröt! BÄSTA!
Min gröt blev brun, kan det bero på kanelstängerna?
Oj! Det har jag aldrig varit med om.Då måste det varit nåt knas med dina kanelstänger.