Den godaste och krämigaste risgryngsröten kokar du utan ansträngning i ugnen.
Det är ju så otroligt smidigt att bara röra ihop gröten på spisen och sen sätta in grytan i ugnen och slippa bry sig, röra om eller vara rädd för att den ska brännas. Och gott blir det också!
I min familj äter vi gärna gröten med saftsås. Supergott!
När gröten blivit kall blir den väldigt tjock, då kan man värma upp den igen och spä ut den med mera mjölk tills man får önskad konsistens.
Eva Petersson
Bästa receptet på risgrynsgröt. Gjort denna många gånger. 👍
Karin
Absolut bästa gröten jag gjort, gjorde dubbel sats men här står jag nu på annandagen och gör en dubbel sats till för den gick åt i ett nafs! Gjorde den i gjutjärnsgryta, så smidigt!
Johanna
Den vart jätte god och perfekt i konsistensen, smidigaste gröt jag gjort!!
Emma Brink Rask
Kul att höra!
Amanda
Kan man koka med samma recept på spisen?
Emma Brink Rask
Absolut!
Jennie
Bästa gröten! Så galet smidigt att göra den i ugnen!
Pernilla Ellis
Min gröt blev brun, kan det bero på kanelstängerna?
Emma Brink Rask
Oj! Det har jag aldrig varit med om.Då måste det varit nåt knas med dina kanelstänger.
fanny s
Jag följer alltid detta recept när jag för risgrynsgröt! BÄSTA!
JW
Super super super god, min blev lite lös även efter 30 min extra men det berodde nog på att jag inte var så noga med mått på mjölk o grädden.