Spröda pajskal med vit choklad-mousse, rabarbercurd och italiensk maräng.
Lyxiga små desserter som både kan göras i portionsformat eller i en större pajform. Skalet är ett sprött mördegsskal, och sen en vit chokladmousse, med lite crunch från citronbitar, toppat med rabarbercurd och italiensk maräng. Man kan också bara fylla dem med curden om man vill, dubbla då satsen.
Linda
Kan man förbereda de olika beståndsdelarna några dagar innan och montera ihop det inför serveringen bara? Eller kommer mousse och curd att stelna om man förvarar i kylen? 🙂
Emma Brink Rask
Skalen kan du göra långt i förväg. Om du penslar insidan av dem med vit choklad så kan du även fylla dem ett par dagar före. Curden kan även göras i förväg och bara värmas upp något igen innan du fyller skalen. Men moussen måste hållas direkt i skalen.
Janice Zweidorff
Nu är receptet pinnat,o ser fram emot att göra dessa underbara tartletter ?