De godaste och saftigaste rabarberbullarna du kan tänka dig. Om du dessutom adderar vaniljkräm och havresmul så blir det som en rabarberpaj i en bulle.
De här rabarberbullarna är så goda och fina bara som de är. Men om man vill ta steget längre så fyller man dem med smarrig vaniljkräm och strör havresmul på toppen innan man gräddar dem så får man extra mycket gottigheter i samma tugga.
Jag har fyllt bullarna med min vanliga vaniljfyllning som jag blandade upp med den här smarriga rabarbermarmeladen. Det blev så gott. Det är ganska mycket fyllning och de kan vara svåra att snurra. Så vad jag gjorde var att efter att jag brett ut fyllningen så vek jag degen på mitten och sen la jag in den i frysen i en kvart. På ett bakplåtspapper. Efter det så var det superenkelt att skära remsor och snurra. Om man gör så så måste man tänka på att addera typ 30 minuter till på jäsningen, eftersom degen blivit så kall.
Du kan också välja att rulla ihop degen till en rulle och skära bullar.
Jag gräddade några i formar, för jag var rädd att fyllningen skulle rinna ut. Men jag måste säga att de som jag inte gräddade i formar blev mycket snyggare och dessutom så höll sig fyllningen fint i bullen.