En riktig klassiker uppdaterad med rabarber istället för hallon. Perfekt till vårens och sommarens alla fester.
Jag hade faktiskt aldrig gjort en prinsesstårta förut, och det var ju verkligen på tiden! Den här blev klassisk på alla sätt förutom att jag valde att ha rabarber istället för hallon, vit marsipan och istället för rosen på toppen så dekorerade jag med rabarber.
Prinsesstårtor är faktiskt godast dagen efter när de har fått stå och gotta till sig lite med all fyllning. Vi åt den här tårtan upp till 4 dagar efter att jag la ihop den och den var supergod även då!
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler tips, bilder, filmer och inblick bakom kulisserna.
Anna
Hur rekommenderar du att man förvarar rabarberpyntet om man gör det i förväg? ☺️
Emma Brink Rask
Lägg det torrt i rumstemperatur. Typ på en bricka på köksbänken
Malin
Fantastiskt god tårta!! Bästa prinsesstårtan jag gjort!⭐️
Emma Brink Rask
Så kul att höra!