Spröda pistagebottnar fyllda med salt kolasås och chokladganache.
Jag är väldigt förtjust i att göra pajer i portionsform, alltså som små tartletter. Sen att jag älskar pistagenötter och saltkola, ja det är ju inte en hemlighet vid det här laget.
Här har en spröd pajbotten med pistage fyllts med salt kolasås och pistagenötter. Sen har jag toppat med chokladtryffel, eller ganache. Jag gjorde några med mörk choklad och några med Valrhonas hallonchoklad (så god!).
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer, tips och inblick bakom kulisserna.
Linnea
Vill så gärna testa dessa i helgen!
Någon som testat i en smord muffinsplåt? eller har du någon annan idé?
Ser supergott ut!
Så kul att följa dig Emma, drömmer mig bort bland dina vackra bakverk varje dag. Lycka till med det nya, tror det blir toppen!
Kram Linnea
emmabrink
Tack!
Jag har gjort tartletter i muffinsplåt och det har funkat bra. Har inte ens behövt smörja, för det är små mycket smör i degen.
Lina
Hej! Kan man göra dessa i mandelmusslor formar i silikon ? 😊
Emma Brink Rask
Säkert!
Sofia
Vilka formar använder du till dessa tartletter? 🙂
Emma Brink Rask
Tartlettringar i metall. 6 cm. Vet inte märket, jag har köpt dem i Paris. Men Silikomart har liknande.