Mjuka kryddiga bottnar varvade med lingonpannacotta och en smörkräm med vit choklad och cream cheese.
Här hittar du tårtkammarna som du använder för att få den fina kanten. Det är ett set med olika mönster.
Här hittar du silikonformar som du kan använda för att stöpa pannacottan i.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer och inblick bakom kulisserna.
Sylwia
Hej!’
Du skriver i steg 6 på pepparkakan att lingonsylt och filmjölk ska blandas med smöret, sedan i steg 7 står det att man ska ha i det smälta smöret i smeten. Det står i ingredienserna att man ska ha 150 g smör och i första steget ska det smältas, vilket smör syftar du då på ska blandas med lingonsylten och filmjölken?
Med vänlig hälsning,
Sylwia
Emma Brink Rask
Hej! Det är det smälta smöret. Ibland häller jag ner det sist och ibland blandar jag det med fil och lingon innan jag häller ner det i smeten. Så det har blivit lite förvirrat här, jag ska rätta till. Men det är alltså samma smör. ????
Susann
Hej!
Om man vill göra bottnarna utan lingonsylten, ska man ersätta sylten med något annat i så fall?
Emma Brink Rask
Du kan ersätta med lika mycket mer filmjölk eller någon annan sylt.
Rakel
Hur länge håller tårtan? Eller hur mycket kan man förbereda innan?
Emma Brink Rask
Den håller lätt 4-5 dagar i kylen. Du kan baka bottnarna och göra pannacottan och ha i frysen i flera veckor innan. Smörkrämen ska du göra precis innan du lägger ihop tårtan. Men när den väl är ihoplagd så klarar den sig fint i kylen i några dagar.