Macarons med pepparkakssmak fyllda med en färskostfrosting med ädelost. Glöggfestens godaste lilla läckerbit.
Kanske mer effektsökeri än något annat. Det blir en liten krock i hjärnan när man äter de här söta små läckerbitarna och känner smaken av den söta fyllningen med ädelost. Men roligt! Och fina!
Cissan
Hur förvarar man dem bäst om man vill spara dem ett par dagar? Min blev ihopsjunkna och lite trista när jag hade dem i plastburk…även om det bara var ett lager.
Emma Brink Rask
Hej, i en burk i kylen är bäst. De blir lite mjukare, men de ska inte sjunka ihop. Då kanske bottnarna hade behövt nån minut till i ugnen.
Ana
Hej. Gjorde dessa nyss, men använde mig av receptet på macarons som du hade med kardemumma i, istället för det här receptet.
Dom är ännu i ugnen men alla har spruckit. Vad gick fel? Gjorde en sats före dessa med kardemumma och de blev bra. Kan pepparkakskryddan påverka?
Emma Brink Rask
Macarons är lynniga. Det händer mig ofta att en plåt blir bra och en spricker. Vet tyvärr inte varför.
Sandra
Är detta grundrecept på macarons? Kan jag ta bort pepparkakskryddan och smaksätta med nåt annat?
Emma Brink Rask
Ja!
Francesca
Hej! Låter så gott!
Ska man inte vänta 15-20 minuter innan man bakar de?
Emma Brink Rask
Nej, det behöver man inte.