Söta minicupcakes av mjuk pepparkaka toppade med en fluffig frostinga av skumtomtar och grädde.
De här små cupcakesen är perfekta till glöggmyset! Man kan såklart göra dem som större cupcakes också, men det blir lite mycket sött med allt för mycket skumtomtefrosting, så de är godast som små munsbitar. Men visst är de gulliga? Helt bedårande söta tycker jag!
Muffinsen är gjorda av samma smet som jag gör mjuk pepparkaka, och som jag också använde till pepparkakstårtan och mjuk pepparkaka med frosting.
Du kan använda vilka skumtomtar du vill, men jag var sugen på att testa årets smak med lingon, och det blev kalasgott! Sen satte jag en granatäppelkärna i toppen på varje cupcake, de ser ut som små röda ädelstenar, så fint!
Tänk på att frostingen behöver kallna i kylen i minst 6 timmar innan den vispas, så framförhållning är det som gäller här mina vänner!
Astrid
Jeg lurer på hvilken størrelse mini-muffins formene du har brukt har?
Emma Brink Rask
Det är den vanliga minimuffinsstorleken, som får plats i muffinsplåten.