Hej!
Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar, min värld av sötsaker!
Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Jag bjuder på bakverk och desserter som ofta är inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.
Jag är självlärd inom bakning och intresset föddes runt 2016, Brinken Bakar startades våren 2017. I botten är jag digital strateg, redaktör och innehållsproducent och innan jag sadlade om och började jobba med bakning jobbade jag i mediebranschen i över 15 år.
Böcker
Jag har gett ut fyra böcker om bakning. Senast 61 kakor i en form (2023), som jag gett ut tillsammans med Bokförlaget Polaris.
På Semic förlag har jag gett ut Baka och Spritsa (2020), Desserter (2021) och Tårtor & Smörgårstårtor (2022). Du hittar dem här!
Podcast om baking
Tillsammans med min bakbloggskollega Camilla Hamid har jag haft Sveriges enda podcast om bakning, Tillåt kakor. Podden är nu nedlagd men det finns över 70 avsnitt att lyssna på. Lyssna på den här!
Kurser
Via Couriso erbjuder jag digitala kurser. Du går kurserna hemma framför datorn i din egen takt. Jag har spritskurser, kurs i att göra moussetårtor, semlor, pate a choux och desserter. Du hittar mina kurser här.
Anlita mig
Jag samarbetar gärna med varumärken och företag som delar mina värderingar och som ger ett mervärde för mig och för dem som följer mig. Som influencer är jag inte bara ambassadör, jag tar även fram recept, fotar, skriver, deltar på mässor, håller i event och massa annat. Kom gärna med förslag och förfrågningar! Jag tar aldrig uppdrag med enbart produkter som ersättning.
Men jag är inte bara influencer. Jag är också redaktör, projektledare och receptkreatör utanför mina sociala kanaler. Jag skapar bakrelaterat innehåll till varumärken, tidningar, böcker, webb och broschyrer. Ni kan anlita mig som receptkreatör, fotograf och skribent inom allt som har med bakning och mat att göra.
Sponsrat innehåll
På den här webbplatsen förekommer det sponsrade länkar. När ni klickar på dem och sedan köper något får jag en liten provision. Det förekommer även sponsrade blogginlägg. Men ni kan lita på att jag aldrig skulle länka till eller tipsa om något jag inte själv använder och tycker är bra!
Kontakta gärna mig genom att mejla: emma@brinkenbakar.se