En mjukseg hasselnötskaka med brynt smör toppad med syrlig cream cheesefrosting och säsongens färska bär.
Ibland skapar jag vad jag brukar kalla för restkakor. När jag har massa grejer över från andra bak, då vill jag göra ett nytt bakverk av dem. Här hade jag äggvita över, cream cheesefrosting och massa fina bär från en fotografering. Och vips, så bakade jag en smaskig ”palett” som jag kunde måla på med min frosting och mina bär.
Inte sällan blir de här kakorna riktigt goda, de som jag kommer på i farten och inte har försökt att inspirera fram. Här har vi en hasselnötsbotten med brynt smör toppad med en syrlig frosting och färska bär.
Kanske hade jag visserligen lite högre förhoppningar på hur spritsningen och dekorationen skulle bli, men men, det blir inte alltid (läs aldrig) som i mitt huvud. Men gott blev det!
8-10
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer och inblick bakom kulisserna.