Min nya bok, Desserter

9 mars, 2021
DETTA INLÄGG INNEHÅLLER SPONSRADE LÄNKAR

Äntligen är min nya bok, Desserter, ute i handeln. Här bjuder jag på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.

Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.

Här kan du köpa boken!

I boken använder jag några silikonformar. Man kan använda vilka formar man vill, eller inga formar alls. Men om man är nyfiken så tänkte jag dela med mig av länkar till de formar som jag använder.

I den här desserten har jag använt halvklotsformar i två olika storlekar. Du hittar dem här och här.

Den här chokladfugdetårtan kan du baka i en springform. Men det är också enkelt att baka den i en silikonform. En sån hittar du här.

Timjansbavarois med hjortronkompott som jag har gjort i muffinsformar i silikon. Du hittar formen här.

Den här yuzumoussen är stöpt i kubformar. Du hittar dem här.

Formarna till pannacottan i rabarbersoppan hittar du här.

Lakritspannacottan är stöpt i rektangulära formar. Du hittar dem här. 

Den här hallontårtan har en browniebotten som är bakad i en form och är sedan stöpt i en lite större form. Du hittar båda formarna här och här.

Semifreddo med kaffe och kokos som är frusen i en savarinform. Den hittar du här.

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
Du kanske också gillar
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Populärt just nu
Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg