Min mörka hemlighet om pepparkakor

9 december, 2018

Ok, nu ska jag dela med mig av något som jag inte brukar säga högt. Det handlar om pepparkakor, och om att baka dem och äta dem och så.

Att baka pepparkakor är något av det tråkigaste jag vet! Och vet ni vad mer? Jag tycker inte ens om hemmagjorda pepparkakor! Jag äter gärna de köpta på burk med glögg eller bara som de är i början av säsongen, men de hemmagjorde betackar jag mig. De smakar inte gott.

”Men då har du inte smakat mitt/min mammas/min farmors/min frökens recept!” brukar folk ropa efter mig om jag yppar min hemlighet. Men jo. Jag har smakat dem alla, och jag gillar dem helt enkelt inte.

Förra året var första gången jag bakade pepparkakor i vuxen ålder, men jag gjorde inte ens degen själv. Samma sak i år, jag köpte den på ett konditori istället. Sanningen är att jag inte ens är så BRA på att baka pepparkakor. Eller jag kan väl baka själva pepparkakan, men att sen pikera den och göra fina mönster och så. Nope, är inte min grej det heller!

 

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Populärt just nu
Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg