Marängswiss med jordgubbar och lemon curd

25 juni, 2018

jordgubbssviss-2

Så här dagarna efter midsommar är kylskåpet fullt med rester. Den här desserten slänger man ihop på 2 minuter och den smakar helt gudomligt.

RECEPT
Jordgubbar
Lemoncurd
Maränger
Vispgrädde

1. Skär jordgubbarna i mindre bitar.
2. Vispa grädden lätt.
3. Varva jordgubbar, grädde, lemoncurd och krossade maränger.
4. Toppa med maränger.
5. Njut!

jordgubbssviss-1

Dela det här inlägget:
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg