Kurser

Här hittar ni mina digitala kurser

Desserter

Älskar du att bjuda på dessert men får det aldrig att bli så fint som på bilden till receptet? Vill du imponera på dina gäster med en efterrätt som det kommer att pratas om länge, men du vet inte riktigt hur du ska tänka och planera?

LÄS MER

Bemästra Paté á choux

Välkommen till denna kursen i paté à choux.  Ett franskt ord och ett franskt bakverk och kanske är det därför det låter så svårt och avancerat. Men det är det inte! En smet som skapar luftiga bakverk med ett mjukt men ändå frasigt skal och ett ihåligt inre som bjuder in till att fyllas med massa olika goda grejer.

LÄS MER

Semlor

Välkommen till denna kurs i konsten att baka semlor, ett av våra mest älskade bakverk.
Vill du lära dig att baka semlor som inte bara är mjuka, saftiga och fluffiga utan också häpnadsväckande vackra och smakar gudomligt? Kanske vill du ta detta älskade gräddiga bakverk till nästa nivå och baka godare semlor hemma än vad du kan köpa på kondis? Då är detta kursen för dig!

LÄS MER

Moussetårtor

Har du sett och beundrat konditorernas vackra tårtor och tänkt att det är svårt och inte går att göra hemma? Vill du ta din tårtbakning till nästa nivå och lära dig tekniker som du ännu inte vågat dig på?
I den här kursen ska vi gå igenom både teori och praktik och målet är att du efteråt ska känna att du vågar, att du vet hur och att du har fått massor med idéer till hur du kan skapa dina egna tårtor.

LÄS MER

Lär dig spritsa – grundkurs

Älskar du att baka och dekorera och vill lära dig tekniken bakom att spritsa snyggt? Då är grundkursen ”Lär dig spritsa” för dig! I den här kursen börjar vi från början och du får lära dig vilken utrustning du behöver och vilka tekniker som gör att du får det perfekta resultatet. Vi går också genom alla krämer och frostings som du kan spritsa med, vad som skiljer dem åt och när du ska använda vad.

LÄS MER

Lär dig spritsa – fortsättningskurs

Vill du ta din spritsning till nästa nivå och imponera på vänner och familj med vackert spritsade bakverk? Då är fortsättningskursen ”Lär dig spritsa” för dig! I den här kursen gå vi igenom den lite mer avancerade spritsningen. Teknikerna för att spritsa kanterna på höga tårtor, du får lära de olika sätten att använda flera olika färger i samma spritspåse och även hur du spritsar olika blommor.

LÄS MER

Lär dig spritsa (paketpris)

Har du också fallit för glädjen att dekorera bakverk med hjälp av tyllar och spritspåsar? Vill du ta din spritsning till nästa nivå och imponera på vänner och familj med vackert spritsade bakverk?
Då är grundkursen och fortsättningskursen ”Lär dig spritsa” för dig! Om du köper båda kurserna tillsammans så får du dem till ett mer förmånligt pris.

LÄS MER