Ett enkelt sätt att göra en festlig dekoration till bakverk och desserter.
Att göra koraller som dekoration är superfint och mycket enklare än man tror! Du gör dem på någon minut i stekpannan. Du kan sen förvara dem torrt i flera veckor.
På @brinkenbakar på Instagram kan du under mina höjdpunkter som heter ”koraller” kolla på en film när jag gör koraller.
Sara
Hej!
Tack för finfina tips och recept! Jättekul och göra dessa men undrar om de kan förvaras i frys/kyl vid upptining? Eller blir de mjuka och tråkiga?
Helene
Provade precis göra dom här, men jisses! Vad svårt det var!
Fick knappt några hål i dom och de brändes bara, vad gjorde jag för fel?
Emma Brink Rask
Min gissning är för hög värme.
Marie
Går det att ha mandelmjöl istället för att göra dem glutenfria?
Emma Brink Rask
Nej, det kommer inte att funka. De är dock mest dekoration, inte så goda så kanske kan den som inte tål gluten lägga dem åt sidan.
Amerina
Så kul! Hur länge håller dom?
Emma Brink Rask
I du förvarar dem torrt på ex en bit hushållspapper håller de i flera veckor
Anna
Vilken rolig grej. Har precis provat göra blåa koraller och blev hur bra som helst 😁 Tack för roligt dekorationstips
Sofia
Hjälp! Försöker göra koraller men de fastnar ju bara i stekpannan, vad gör jag för fel?
Emma Brink Rask
Du behöver ha en non stick-panna.