Toppa kladdkakan med en lättfixad lingoncheesecaketopping. Syrligt, fluffigt och gott! För att inte tala om vackert!
Den här kladdkakan är toppad med en syrlig och söt lingoncheesecakefrosting. Jag gjorde det enkelt för mig och använde frystorkat lingonpulver, det finns att köpa i min ICA-butik, på bakhyllan, det jag hittade kommer från Kung Markatta. Det ger både en vacker färg och en god syrlig lingonsmak.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, tips, filmer och inblick bakom kulisserna.
Lotta
Tror det går att gjuta och frysa lingonfrostingen i tex en bubbelform istället för att spritsa den?
Emma Brink Rask
Du skulle jag göra en lingonpannacotta istället.
Elisabeth Broberg
Ser otroligt smarrig ut! Men skulle det fungera med lingon istället för lingonpulver?
Antar att frostingen kan bli lite lösare då…
Tack för inspirerande och goda recept!
Nadine
Kan jag göra lingonfrostingen dagen innan och lägga på kladdkakan över natten?
Emma Brink Rask
Det går bra. Spritsa den direkt när den är vispad så kan den stå över natten sen.
Emma Brink Rask
Du kan göra som en lingonpure istället, häll då i Max 1 dl av den i frostingen.