En sån här smarrig mjukseg havreruta med kanelkola och silkeslen chokladtryffel kommer ingen att säga nej till i advent.
Inspirerade av ett av mina mest populära recept är dessa kakor med en julig twist.
Jag bakade och gjorde hela kakorna i mina silikonbalkar från Pufz. Det funkar inte bara till godis utan även till kakor om de inte ska vara så höga.
Linda
Vad händer om man råkar ha smöret innan man kokat upp kanelkolan? ???? Och hur länge ska kolan koka?
Emma Brink Rask
Det gör inget. Koka den till ca 115 grader.
Louise
Hejsan!
Det här receptet blev jag himla sugen på att testa till jul! 🙂
Vad tror du om att byta ut mjölkchokladen i chokladtryffeln till mörk choklad?
Frågar pga laktosintolerans inom familjen 🙂
Tack på förhand!
Emma Brink Rask
Det går fint men ta då lika delar (i vikt) grädde och choklad.