Fluffiga gräddbollar med hallonsmak på en botten av sötseg mandelknäck, doppade i vit choklad med hallon. Och i mitten gömmer sig syran av ett färskt hallon.
Som jag har experimenterat med gräddbollar på sistone! Kallar ni dem för gräddbollar eller något annat? Well, ni fattar nog vad jag menar. Förutom detta så har jag 3 andra recept på gång med just detta fluffiga söta innehåll.
De här har en botten av sötkrispig mandelknäck, sen fluffigt skum med smak av hallon, om du inte får tag på pulver av frystorkat hallon så kan du såklart använda något annat (blåbär brukar vara lättare att hitta), eller bara använda det utan något pulver i.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, tips och inblick bakom kulisserna.
Felicia
Vart köper du ditt hallonpulver?
Malin
En sista fråga. Hur länge håller dem? Ska jag frysa in om det blir över?
emmabrink
De håller i flera dagar i kylskåp och jag tror att de går att frysa.
Malin
Jag har precis gjort bottnarna, såå goda! Det hade dock varit bra att göra dem i silikonformar… för nu får jag sitta och skala av muffinsformarna av papper. Om det ens kommer att gå. Wish me luck!
emmabrink
Ja, silikonformar är att föredra, men alla har inte det.
Malin
När tillsätter du hallonpulvret?
emmabrink
Tänker du på gräddbollssmeten? I så fall i slutet av vispningen.
Lovisa
Hej! Tror du att själva innehållet går att göra på kikärtsspad i stället för äggvita?
Emma Brink Rask
Jag har inte provat. Det kan vara så att massan blir för mjuk. Men du får testa!