Gräddbollsfluff med glögg på pepparkaka doppad i vit choklad och toppad med rostade mandlar.
Ja men ok, detta är sött! Men också gott. Skummet i bollarna görs med nedkokt glögg för mer koncentrerad smak, och sen såklart lite rostad mandel på toppen, för den ultimata glögg och pepparkakor-upplevelsen!
Christina
Hur ska de förvaras sen? I rumstemperatur i låda eller i kylen? 🙂
Emma Brink Rask
De ska helst ätas inom ett par dagar, annars blir pepparkakorna mjuka. Du kan ha dem i kylen eller framme.
Anna
Hej! Såg tidigare fråga med svar, så då är min fråga; Går de att frysa?
Emma Brink Rask
De går att frysa men pepparkakorna kan bli mjuka då också.
Malin Engström
Hej! Gräddbollarna är väldigt uppskattade i familjen. Kexen blir dock väldigt mjuka efter ett par dagar. Penslar du dem med choklad eller något så att de håller sig?
Emma Brink Rask
Jag tror inte att det hjälper med just pepparkakor, de blir mjuka ändå. Så jag skulle säga att man får äta upp dem inom ett par dagar.
Emelie Persson
Hur långt i förväg kan man göra dessa?
Anna
Hur kan man förvara dessa om man vill göra dem ngn dag i förväg?