Bara 5 ingredienser, gluten- och mjölkfria och du bakar dem på 15 minuter. De här jordnötskakorna är drömmiga på alla sätt!
De här kakorna är så busenkla att baka. De innehåller bara 5 ingredienser som du bara rör ihop, plattar ut kakor på en plåt, bakar i 10 minuter och sen klart! Och de blir så goda! Mjuka och sega och crunchy.
De är goda när de är nybakade, men efter en natt i kylskåp är de nästan ännu godare.
Glöm inte att följa @brinkenbakar på Instagram.
5 reaktioner på ”Glutenfria jordnötskakor”
Undra om de går att baka sockerfria? Med sötningsmedel tänker jag. Vad tror du? Eller krävs det socker för att få till dem? 🤔
Jag vet faktiskt inte riktigt! Du får nog testa!
Hej! Jag får inte upp receptet på äppeltårta med lönnsirap, vet du vad som kan vara fel? Tack för alla smarriga recept!
Nu ska det funka!
Fantastiskt goda, en perfekt “ölkaka”. Menar en kall öl och en kaka är sommargott. Men idag blen det med Hallowenpynt.