Som en tropisk dröm smakar denna sega, söta och syrliga tårta som är lätt att baka och naturligt glutenfri.
Det här är en variant på en klassiks mandeltårta, men efter min semester så var jag något tropiskt inspirerad och piffade upp den med kokos och passionsfrukt. Segt, sött och syrligt, så himla gott!
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, inspiration och inblick bakom kulisserna.
Alva
Funkar det att använda vanligt mjöl istället för mandelmjöl?
Emma Brink Rask
Nej, detta är en marängbotten och i den kan man inte ha vetemjöl.
Sabina Melander
Silar du bort kärnorna från passionsfrukterna? Eller kör du bara ner allt, liksom. Har sett att det finns fryst passionsfrukt, skulle det fungera med det?
Emma Brink Rask
Fryst funkar utmärkt. Jag silar alltid bort kärnorna, men det är en smaksak.
Linnea
Hej! Kan man förbereda denna dagar innan eller är den bäst att äta samma dag?
Emma Brink Rask
Dagen före går fint, men inte flera dagar