Saftiga mandelbottnar varvade med en krämig kola- och chokladkräm med daimchoklad.
Det är bra när man har besök som äter glutenfritt. Då tvingas man utmana sig själv att tänka till och baka gott utan gluten.
Den här tårtan påminner lite om den daimtårta från Frödinge som man kan köpa från frysdisken. Fast den här är godare förstås.
Jag har även gjort en spritsad version av den här kakan med mörk choklad. Och även en snarlik fast med äggkräm i mitten.
Sanna
Går det lika bra att frysa botten? ☺️
Tess
Kontrollfråga men visst ska det vara 200 g grädde?
Emma Brink Rask
Såklart!😊
emmabrink
Det går bra!
Isabelle
Hej,
Hur långt i förväg kan jag göra tårtan?
Bör garneringen göras samma dag som den ska ätas?
Emma Brink Rask
Du kan göra den ett par dagar innan och förvara i kylen. Även mes frostingen.
Isabelle
Wow va bra! Tusen tack :).