Saftiga mandelbottnar varvade med en krämig kola- och chokladkräm med daimchoklad.
Det är bra när man har besök som äter glutenfritt. Då tvingas man utmana sig själv att tänka till och baka gott utan gluten.
Den här tårtan påminner lite om den daimtårta från Frödinge som man kan köpa från frysdisken. Fast den här är godare förstås.
Jag har även gjort en spritsad version av den här kakan med mörk choklad. Och även en snarlik fast med äggkräm i mitten.
7 reaktioner på ”Glutenfri daimtårta”
Hej,
Hur långt i förväg kan jag göra tårtan?
Bör garneringen göras samma dag som den ska ätas?
Du kan göra den ett par dagar innan och förvara i kylen. Även mes frostingen.
Wow va bra! Tusen tack :).
Går det lika bra att frysa botten? ☺️
Det går bra!
Kontrollfråga men visst ska det vara 200 g grädde?
Såklart!😊