En smarrig glass med smak av glögg och det härliga crunchet av rostad mandel. Servera gärna en kula mellan två pepparkakor.
Jag såg att glögg-glass var säsongssmaken hos ett av våra största glassmärken. Då hade jag redan lagat och fotat detta receptet. Så går det när man lägger grejer på hög, då ser man ut som en copycat. Jaja, det kan ju vara roligt att göra glass hemma själv också. Detta recept på glass-bas har jag börjat använda mer och mer, när jag inte har en massa äggulor på lager, för det innehåller nämligen inga ägg.
Glassen blir lite ljusrosa, men jag ville ha min lite mer rosa så jag droppade i några droppar med karamellfärg, det där gör du precis som du vill.
Sofie
Spännande recept, måste testa! Kom för första gången in på din hemsida idag och jag ÄLSKAR den! Så himla bra upplägg på dina fina recept. Bra struktur och enkelt att hitta. Stor tumme upp! Mvh, Sofie
Emma Brink Rask
Fantastiskt roligt att höra, tack!