Frömusli med vinbär och kardemumma

6 november, 2019
DETTA INLÄGG INNEHÅLLER SPONSRADE LÄNKAR

Att göra egen musli är inte svårt. Men den här är hundra gånger enklare. Jag gör den av bara frön och smaksätter med vad jag hittar hemma. Väldigt gott på både fil, yoghurt och gröt! Så här gjorde jag den här gången.

Pumpafrön
Solrosfrön
Linfrön
Kokos
Torkade vinbär (köpta på en gatumarknad i Paris)
Vaniljpulver
Kardemumma
Svart vinbärspulver
Frystorkade hallon

Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer, tips och inblick bakom kulisserna.

Frömusli med vinbär och kardemumma

4.7/5(3)
Röster
Portioner: 4
Förberedelsetid: 00:30:00
Tillagningstid: 01:00

Ingredienser:

BOTTEN

Pumpafrön

Solrosfrön

MOUSSE

400 g grädde

200 g vit choklad

Instruktioner:

1. Rör ihop ingredienserna, låt stå en timme i kylen.

2. Låt den stå några timmar till.

Dela det här inlägget:
2 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Skicka din kommentar

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg