Du kan aldrig gå fel med hallon och choklad till Alla hjärtans dag. Hallonmousse, vaniljpannacotta och chokladbrownie serverat vackert på en tallrik.
Jag hade en bit brownie över i frysen och kom på att den skulle kunna bli en del av en riktigt härlig dessert till Alla hjärtans dag. Ja, men det är kanske klyschigt med hallon och choklad, men herregud, har det någonsin funnits ett mer självklart kärlekspar? Jag stöpte en enkel hallonmousse i de här små halvkubsformerna och hällde lite av moussen i en silikonform med små hjärtan (den har jag köpt i Danmark för flera år sedan så kan tyvärr inte länka till den.) Men här finns en liknande.
Sen gjorde jag en enkel vaniljpannacotta, hällde lite i hjärtformarna och lät resten sätta sig i kylen. Sedan vispade jag upp den och spritsade på tallriken. Brownien skar jag i små kuber, jag rotade fram lite kristalliserad vit choklad (den håller i månader i en plastpåse på ett mörkt rumstempererat ställe) och några chokladdekorationer som jag också hade i gömmorna. Sen la jag upp det på en tallrik. Och till sist dekorerade jag med blad från min oxalis. Hade jag haft citronmeliss hade jag nog tagit det i stället för att få in en fräsch färg. Voila! Sen fick min man detta till dessert på sitt hemmakontor och ja! Detta är en dessert att bli kär i!