Vaniljbakade rabarer, smulade kokostoppar, dulce de leche och brynt smörglass. Den här desserten kommer att få gästerna att jubla! Enkel är den också!
För någon vecka sedan så var jag på en ny restaurang i Stockholm, Las Brasas. Där åt jag en dessert som inspirerade mig till att göra denna skapelse. Den smakar helt magiskt och är faktiskt busenkel. Och den blir vacker genom att bara lägga allt i en hög i en tallrik. Desserten består av ugnsbakade rabarber med vanilj, smulade kokostoppar, lite dulce de leche och brynt smörglass.
Om du vill göra det ännu enklare för dig så kan du köpa en god färdig glass, men den här hemmagjorda med brynt smör smakar gudomligt.
Jag har dekorerat med oxalis, en ätbar ört, både bladen och blommorna är från den. Jag har en gammal planta men de finns att köpa på mitt ICA. Fråga din ICA-handlare och be dem ta in.
Tallrikarna kommer från ByOn Design.