Mjuka och smöriga bullar med smak av kardemumma, citron och vallmo.
Nästan som kardemummabullar med med rivet citronskal och vallmofrön i fyllningen blir de här bullarna snäppet godare och snäppet fräschare. Vårens härligaste bulle.
Klicka in dig på min instagram @brinkenbakar och kolla filmen hur jag har rullat de här bullarna.
Sara
Ser underbara ut!
Kan man möjligen byta ut maizena mot något annat? 🙂 (Känns onödigt att köpa hem något jag aldrig använder annars till så lite mängd).
Emma Brink Rask
Om du har potatismjöl kan du ta det. Annars kan du hoppa över det. Det är för att förhindra att fyllningen flyter ut när du gräddar bullarna.
Anna
Min dotter bakade dessa förra veckan och bjöd på till fm-fika.
Det är de godaste bullar jag har ätit. Så gott med citronsmak och vallmofrön.
Håller med att de kan kännas lite kladdiga, men ack så goda.
Rose-Marie
Hej! När man penslar bullar med sockerlösning tycker jag att dom känns kladdiga och ofräscha dagen efter. Om man fryser dom direkt funkar det. Bullar penslade med ägg känns torra på ytan dagen efter. Gör jag fel på nåt sätt?
Emma Brink Rask
Du gör inget fel, de blir ganska kladdiga. Viktigt att pensla när de är riktigt varma.
Jennie
Hej!
Jag undrar en sak angående fyllningen. Hur stor mängd kardemummakärnor behövs för att det ska bli 2 tsk mortlad kardemumma?