Enkel pavlova med choklad och kaksmulor toppad med vispgrädde, oboygrädde och färska jordgubbar.
Jag älskar verkligen marängtårtor av alla de slag. Så enkla att göra, så bra att förbereda och så smidiga att variera efter säsong och smak. Den här är en riktig barnkalasfavorit, sött och gott, lättflirtade chokladtoner och färska jordgubbar.
I marängsmeten har jag vänt ner Maryland chokladcookies och smält choklad. Sen är tårtan toppad med dels vanlig vispad grädde och dels vispad grädde med oboy (enklaste sättet att svänga ihop en smarrig chokladmousse).
Hoppas det ska smaka! Kolla in mina andra pavlovarecept här!
@baka.med.alva
Den var magiskt god, gjorde om receptet på pavlovabotten lite och gjorde de som små bakelser istället! Älskar din blogg och dina recept! 🥰
Emma
Hej.
Hur blev det med tiden i ugnen då? 😉 Hur länge hade du bakelserna i ugnen?
Mvh
Emma
Emma Brink Rask
Som det står i receptet så gräddas den i 2 timmar och ska sen stå inne en timme till efter att du stängt av ugnen.
Emma Brink Rask
Tack!