Chokladfudge med apelsin och mandel

18 december, 2017

Denna lättlagade fudge med choklad, apelsin och mandel är en vuxen version av barndomens romerska bågar.

Superenkel och god fudge med apelsin och mandelbitar.

Chokladfudge med apelsin och mandel

3.9/5(27)
Röster

Ingredienser:

200 g choklad (gärna med apelsin och mandelsmak från Lindt)

200 gram kondenserad mjölk (en halv burk)

50 gram smör

Skalet från en tvättad apelsin

Ca 1 dl mandelbitar, mandelspån eller grovhackad mandel.

Instruktioner:

1. Lägg alla ingredienser i ett vattenbad över sjudande vatten och rör samman till allt smält.

2. Häll i en form, ca 20×20 cm, klädd med bakplåtspapper.

3. Låt stelna i kylen över natten. Skär sedan i så stora bitar som du önskar.

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg