Mjukseg hasselnötsbotten, len chokladsmörkräm och mörk choklad gör denna kondisklassiker till en vinnare i alla lägen och väl värd det kladd och besvär det kan vara att baka dem.
Jag har sett många sötsliskiga varianter på biskvier på sistone, men jag föredrar alltid denna variant, med chokladsmörkräm och mörk choklad. Dock har jag spexat till botten genom att göra den av hasselnötter istället för mandel.
Man kan göra dem hur små eller stora man vill beroende på när och hur de ska serveras. Förvara kakorna i kylen, men låt de gärna stå framme i nån halvtimme innan de ska ätas, då är smörkrämen som godast.
Slowfire
Hur veganiserar en dessa? Äggvita kan ersättas med bönspad/aquafaba, smöret med mjölkfritt margarin, men sen då?
Emma Brink Rask
Du får välja vegansk choklad också så är du där.
Siw Rosén
Jag fick dom inte så stora som du fick.Sprita du bottnarna.
theclassyworks
Riktigt snygga blev dom! Jag har hittills bara gjort biskvier i långpanna :’)
http://theclassyworks.co.uk
Emma Brink
Det har jag aldrig testat att göra. Får göra det nån dag!