Mjukseg hasselnötsbotten, len chokladsmörkräm och mörk choklad gör denna kondisklassiker till en vinnare.
Jag har sett många sötsliskiga varianter på biskvier på sistone, men jag föredrar alltid denna variant, med chokladsmörkräm och mörk choklad. Dock har jag spexat till botten genom att göra den av hasselnötter istället för mandel.
Förvara kakorna i kylen, men låt de gärna stå framme i nån halvtimme innan de ska ätas, då är smörkrämen som godast.
6 reaktioner på ”Chokladbiskvier med hasselnötter”
Pingback: Choklad- och lakritsbiskvier – Brinken Bakar
Riktigt snygga blev dom! Jag har hittills bara gjort biskvier i långpanna :’)
http://theclassyworks.co.uk
Det har jag aldrig testat att göra. Får göra det nån dag!
Jag fick dom inte så stora som du fick.Sprita du bottnarna.
Hur veganiserar en dessa? Äggvita kan ersättas med bönspad/aquafaba, smöret med mjölkfritt margarin, men sen då?
Du får välja vegansk choklad också så är du där.