En ljuvligt mjuk och god fudge i två lager. Ett lager med chokladfudge och ett med vit choklad och Baileys.
Detta är ett ganska enkelt recept på fudge. Du stöper den i två omgångar, först chokladlagret och sedan Bailyeslagret. Jag använde Bailyes salted caramel men det går precis lika fint med vanlig Bailyes eller vilken likör du vill.
Jag stansade ut blommor av fudgen, men du kan såklart bara skära dem i rutor. Och om du stansar så kommer det ju bli lite fudge över, men jag kan säga att det var ingen i min familj som klagade på det när jag la alla resterna på ett fat i köket.
Jag minns inte vart jag köpt min blom-form men du hittar liknande här, eller här.
Sofia
Jag gjorde fudgen med choklad igår och när jag rörde i chokladen blev den typ helt grynig. Ska den bli så? Om inte vet du vad det kan bero på?
Emelie
För att göra den mer barnvänlig kan man bara utesluta Baileys eller behöver man ersätta med en annan vätska? Ser så gott ut!
Emma Brink Rask
Ersätt med samma mängd vispgrädde