Cake pops är ju fantastiskt på det sättet att du kan variera dem i oändlighet. Den här varianten gjorde jag av banankaka som jag hittade i frysen. Sen adderade cream cheese, rullade dem och doppade i vit choklad. Att nåt så enkelt kan bli så festligt och gott!
Att addera cream cheese till dessa var verkligen toppen, smaken blev liksom som att det var cream cheesefrosting på banankaka!
RECEPT
1 banankaka, eller en halv, det är faktiskt inte så noga. Exempelvis den här.
Cream cheese (prova dig fram till lagom konsistens).
Smält vit choklad
Strössel
1. Dela kakan och lägg den i en matberedare och mixa till smulor.
2. Tillsätt cream cheese, någon matsked i taget och mixa tills du får en deg som går att rulla.
3. Smällt chokladen.
4. Rulla degen till bollar och låt dem stå i kylen någon timme.
5. Doppa en pinne (har du inga cake popspinnar använd sugrör och klipp dem på mitten) i choklad och tryck in dem i bollen. Låt sedan bollarna stå i frysen någon timme.
6. Doppa pinnen med bollen i choklad och häll på strössel.
7. Förvara cakepopsen i kylskåp.