Nötmarängrulle med jordgubbar, salta mandlar och mynta. En somrig variant av Budapestrulle så här när de svenska jordgubbarna börjar titta fram.
Jag utgick lite från vad jag hade hemma när jag gjorde den. Botten gjorde jag helt klassiskt på nötter utan några konstigheter. Sen valde jag att fylla den med grädde, skivade jordgubbar, finhackade salta torrostade mandlar, finhackad mynta och rivet skal av en citron. Så mycket sommar i en enda tugga!
Caroline
Hej, går denna att göra i ordning på morgonen om den sedan ska serveras på kvällen? Eller är det bäst att göra den precis innan servering?
Emma Brink Rask
Det går bra men den kan tappa lite av sin frasighet.
Nistiman
Är det vanlig eller varmluftsugn du har angett ugnstemperaturen i?
malin.trotzig
Funkar det att byta ut hasselnötsmjöl mot mandelmjöl tror du? ( Pga allergi)
Emma Brink
Funkar utmärkt!