En saftig brownie med den godaste chokladtryffel du kan tänkta dig. Och som lök på laxen polkakross och choklad på toppen.
Den här brownien är så smarrig! Den saftigaste och maffigaste du kan tänka dig. Jag valde att toppa den med polkakross och även chokladbitar med polkasmak. De har jag köpt i USA och så det är kanske inte så lätt att få tag på dem, men bara polkagross är gott nog. Och om man vill ha ännu mer pepparmintssmak så kan man ju tillsätta lite pepparmintsolja i tryffeln.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, filmer, tips och inblick bakom kulisserna.
7 reaktioner på ”Brownie med chokladtryffel och polkakross”
Tack för otrolig inspiration! Fråga; varför ska en ha glykos i tryffeln?
För en smidigare glansigare tryffel som inte smular.
Ser supergod ut!
Dagens språklektion: https://sv.wiktionary.org/wiki/l%C3%B6k_p%C3%A5_laxen
Vad gör glykosen?
En lenare och mer följsam tryffel som inte blir smulig utan krämig.
Hej! Vad tror du om att kunna frysa in denna alt bara brownie’n? Borde funka va? Ser så len och god ut!
Det funkar hur bra som helst. Du kan frysa hela!