Världens drömmigaste brownie, omsluten av len chokladfudge. Inget blir bättre än det här.
Det här är min kaka. Alltså versioner av en kladdig brownie med olika kolachokladfugdetoppingar. Bäst i alla lägen. Kladdkaka de luxe liksom. Det är på riktigt det godaste jag vet.
Jag har dekorerat med lemoncurd, grädde, vit choklad och kristalliserat socker. Detta är inget som behövs för kakan, jag bara tog lite av vad jag hittade hemma. Du kan servera den precis som den är, gärna med en rejäl klick lättvispad grädde.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder och uppdateringar
8 reaktioner på ”Brownie med chokladfudge”
Hej! Går det att göra chokladfudgen på vit choklad eller blir den för lös då tror du?
Då behöver man nog öka på mängden choklad en hel del.
Alltså jag har alltid undra vad du gör av alla bakverk som du bakar? 😂 jag antar att man inte äter upp allt man bakar.. du kanske har jätte stor frys 🙊
Hej! Min fudge skiktade sig så smöret hamnade på toppen när den kyldes. Jag hade ingen mjölkchoklad så tog mörk choklad. Kan det berott på det? Med vänlig hälsning, Lena
Hej Lena, jag tror att det beror på att du har rört för mycket i fudgen medan den kokade, då kan den lätt skära sig. Man ska bara röra försiktigt lite då och då.
Ok! Tack för snabbt svar! Mvh Lena
Hejsan! Detta låter ju fantastiskt gott! Tror du man kan dubbla receptet för en tårta till 12 pers? Och isåfall köra den i en ”vanlig” springform, 24 cm?
Har tyvärr ingen mindre hemma..
Tack på förhand!
Det tror jag går fint!