Världens drömmigaste brownie, omsluten av len chokladfudge. Inget blir bättre än det här.
Det här är min kaka. Alltså versioner av en kladdig brownie med olika kolachokladfugdetoppingar. Bäst i alla lägen. Kladdkaka de luxe liksom. Det är på riktigt det godaste jag vet.
Jag har dekorerat med lemoncurd, grädde, vit choklad och kristalliserat socker. Detta är inget som behövs för kakan, jag bara tog lite av vad jag hittade hemma. Du kan servera den precis som den är, gärna med en rejäl klick lättvispad grädde.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder och uppdateringar
Veronika
Måste det vara en form med löstagbar botten eller funkar en vanlig springform med löstagbar kant?
Lotta
Går denna att frysa?
Emma Brink Rask
Absolut!
Ronja
Tack för receptet! Fudgen var verkligen HELT otrolig!!!
Emma Brink Rask
Kul att höra!
Marie
Hej! Måste testas. Jag har dock ingen liten form. Den minsta är 24 cm. Tor du det funkar om jag gräddar lite kortare tid? Låter du kakan vara kvar i formen när den svalnar. Du skriver ”tag ut kakan” antar att du menar från ugnen. Med vänlig hälsning, Marie
Sandra
Hej
Går det att göra denna i en siliconform som man fryser in och ”ploppar ut” sen? På samma sätt som om man hade gjort en moussetårta.
Lina
Hejsan! Detta låter ju fantastiskt gott! Tror du man kan dubbla receptet för en tårta till 12 pers? Och isåfall köra den i en ”vanlig” springform, 24 cm?
Har tyvärr ingen mindre hemma..
Tack på förhand!
Marie
Hej! Måste testas. Jag har dock ingen liten form. Den minsta är 24 cm. Tor du det funkar om jag gräddar lite kortare tid? Låter du kakan vara kvar i formen när den svalnar. Du skriver ”tag ut kakan” antar att du menar från ugnen. Med vänlig hälsning, Marie
Emma Brink Rask
Absolut! Så gör jag ofta.
Emma Brink Rask
Det tror jag går fint!
Lena Johansson
Hej! Min fudge skiktade sig så smöret hamnade på toppen när den kyldes. Jag hade ingen mjölkchoklad så tog mörk choklad. Kan det berott på det? Med vänlig hälsning, Lena
Emma Brink Rask
Hej Lena, jag tror att det beror på att du har rört för mycket i fudgen medan den kokade, då kan den lätt skära sig. Man ska bara röra försiktigt lite då och då.
Lena Johansson
Ok! Tack för snabbt svar! Mvh Lena
Josefine
Alltså jag har alltid undra vad du gör av alla bakverk som du bakar? 😂 jag antar att man inte äter upp allt man bakar.. du kanske har jätte stor frys 🙊
siri
Hej! Går det att göra chokladfudgen på vit choklad eller blir den för lös då tror du?
Emma Brink Rask
Då behöver man nog öka på mängden choklad en hel del.