Idag fyller Brinken Bakar ett år! Hurra! Så otroligt mycket roliga saker som har hänt sen jag bestämde mig för att dra igång den här bloggen förra våren.
Jag hade smygstartat bloggen lite tidigare, men den 12 mars delade jag för första gången med mig av länken och startade mitt Instagramkonto. Sen har det verkligen rullat på.
I april var jag ”Veckans blogg” hos Robbans Bästa.
I maj fick jag besök av Tidningen Hembakat som gjorde ett reportage om mig. Så roligt det var!
I oktober blev jag nominerad i kategorierna ”Folkets val” och ”Bästa bak- och dessertblogg” i Matbloggspriset.
I november tipsade amerikanska bak-tidningen Bake From Scratch om mitt Instagramkonto.
I december flyttade min blogg till ELLE mat & vin.
I februari var mina tårtor som jag bakat och fotograferat på omslaget till påsknumret av ELLE mat & vin.
Vilket år va, och vad fort det har gått! Jag har lärt mig så mycket längs vägen, och tycker själv ibland att bilderna jag tog och bakverken jag gjorde för ett år sen inte håller måttet idag. Men det är väl en del av grejen, att utvecklas och hitta sin stil.
Och så alla ni förstås, som läser mina inlägg, bakar mina recept och peppar när det går både bra och dåligt. Utan er bakar inte Brinken! Nu ser jag fram emot ännu ett år och ännu mer bakrelaterade roliga saker. Mer nya recept, fler bakom kulisserna-inblickar och tuturials. Häng med!