Körsbären så här års! Ojojoj, jag äter så många. Mitt ICA säljer dem ofta billigt och bättre sommargodis kan man inte hitta. För körsbär ska ätas färska, eller så här i ett bakverk. Men jag har inte särskilt mycket till övers för saker med körsbärssmak annars.
Att körsbär och mörk choklad är en bra kombo är ju ganska känt tänker jag. Att blanda de två lite vuxna smakerna i en sötseg blondie var ingen dum idé. Det här är en blondie som inte har någon vit choklad i sig, och får därför nästan smaken av cookies. Hur som helst, grymt god! Både lite ljummen och efter en natt i kylskåp.
Vad som också är bra med det här receptet är att det går så himla snabbt att baka. Du rör ihop smeten på 10 minuter och bakar den på runt 20. Så på typ en halvtimme har du detta magiska bakverk framför dig!
Ida
Riktigt god kaka! Köpt mer körsbär för att göra den för andra gången på en vecka. Gjorde den i ikeas fyrkantiga tårtform som är justerbar, perfekt för att få raka kanter och kunna ställa in måtten 20×20 cm som jag annars tycker kan vara svårt att hitta en form i.
Matilda
Du har gjort det igen Brinken! Det här är det femte av dina recept som jag provar och det blev superbra, vilket de andra också har blivit. Använde egenodlade körsbär. Trodde att det skulle bli en ”vuxen” kaka, men barnen älskade den också. Keep up the good work!