En mastig, lite seg banankaka med chokladbitar toppad med en len tryffel av mjölkchoklad.
Den här kakan är så ljuvligt god! Jag kallar den för brownie, men det är egentligen inte det, kanske mer av en blondie, men den enda choklad den här i sig är smarriga bitar av grovt hackad choklad. Men den har den där tunga, saftiga, lite sega konsistensen som brownies har.
Jag bakade min i silikonformar som har en fin form. Men du kan också baka dem i muffinsformar eller i en fyrkantig form och sen när de är kalla, skära dem i bitar.
Tryffeln är en superenkel mjölkchokladtryffel som blir så fin att spritsa. Se bara till att inte röra i den efter att den har stelnat, för då rör man in luft och då tappar den lite av sin glans.
Följ @brinkenbakar på Instagram för fler bilder, tips och inblick bakom kulisserna.
Dominika Falk
Hej!
Dessa ser jättegoda ut! Och väldigt fina😍
Vilken silikonform använde du?
Trevlig helg!☀️🍂
Linda Blomdahl
Hej! Ska man baka den i 20-25 minuter även om man använder portionsformar? Tack för en väldigt inspirerande och bra blogg! 🙂