Knappt är julen över, och så är det dags att börja tänka på nästa festmåltid, nyårsafton! Kanske är menyn spikad redan, men om inte kommer här några tips!
Det bästa med att bjuda på tårta eller bakelser som dessert är att de nästan alltid går att förbereda helt. Du kan göra dem på förmiddagen eller till och med dagen innan och sen bara ta fram dem när det är dags att servera. Det gillar jag!
Läs mitt inlägg om hur man lyckas med moussetårtor och lyssna på Bakpoddens avsnitt om moussetårtor.
Här är mina bästa nyårsdesserter från Brinken Bakar:
Pannacotta med passionsfruktskräm
Passionsmoussetårta med kokos och mjölkchoklad
Desserttallrik med nougat, choklad och apelsin
Marängswiss med saffranscurd och kolasås
Desserttallrik med choklad, kokos och passionsfrukt
Desserttallrik med banan, choklad och kola
Champagnemoussetårta med hallon och persika
Lyxtårta med nötmaräng, saltkola, choklad och apelsinlikör
Cheesecake med äpple, kanel och saltkola
Chokladmoussebakelse med saltkolasås och yuzucremeux
Churrosfriterade dumlekolor med brynt smörglass
Mjölkchokladcheesecake med saltkolasås på oreobotten
Choklad- och körsbärscheesecake med karmelliserade hasselnötter
Mandelmusslortartletter med vaniljpannacotta och hjortrongelé
Mango- och passionsmousse på nötmaräng med saltkola
Desserter i glas, choklad- och hallon eller pannacotta med passion
Lakritsbrownie med lemoncurdmousse och italiensk maräng
Brownietårta med björnbärsmousse
Brownietårta med saltkolapannacotta
Glutenfri browniebotten med hallonpannacotta och chokladmousse